Dj op je Beursstand in Nederland – Rai-Ahoy-Hardenberg

Je staan op een beurs maar hoe trek je bezoekers naar je beursstand en zorgt je er ook voor dat ze je stand echt bezoek.

Een Dj op je beursstand kan door interactie te zoeken met voorbij trekkende bezoekers ook mensen naar je stand trekken.
De dj zorg in ieder geval voor actie op de stand en zal ook je stand tot leven brengen.
Meer info over dj op je beursstand bel 055-3238555

Boode SwingNight
Foto (Rene Nobel)


Stel interactie centraal op een interactieve beursstand

Wil je meer interactie in je beursstand, dan valt en staat dat bij de bezoekers. Bied ze alle mogelijkheden om in contact te komen met je medewerkers, producten en diensten. Schakel hier eventueel extra beursbemanningvoor in en pas de inrichting van je beursstand erop aan.
Interactie moet ook geen doel op zich zijn, want uiteindelijk draait een beursdeelname om ‘verkopen’. Of dat nou direct of op termijn via het werven en opvolgen van leads is. Zorg daarom dat de interactie je beursdoelen ondersteunt en aansluit op de gekozen marketingstrategie. Waardevolle interactie is meer dan een ‘gimmick’.

Leuke prijzen maken interactieve beursstand af

Hoe leuk je spel of activiteit ook is, een extra stimulans om mee te doen kan nooit kwaad. Wat zijn goede prijzen? Geld werkt waarschijnlijk het beste, maar heeft weinig raakvlak met je product of dienst. Hecht je daar meer belang aan, dan kun je ook kiezen voor jouw product, een (uitprobeerversie) van een dienst of gratis consultancy.

Wat de prijs ook is: zorg dat iedereen iets wint, al is het maar een kleinigheid. Dit zorgt voor wederkerigheid en deelnemers verlaten je stand met een glimlach.

Interactieve beursstand vergroot betrokkenheid en rendement

Met een interactieve beursstand kun je op een prettige en laagdrempelige manier informatie verzamelen. Houd daarbij in het achterhoofd dat je dit met een reden doet: het streven naar  langdurige zakelijke relaties.  Koppel daarom interactie aan je beursdoelen en schep de juiste voorwaarden. Dan staat niets je beurssucces meer in de weg.

Links:

Expo Expoexhibition Stand
Beursstand Blog
Facebook Dj Con Nalez

Dj op je Beursstand in Nederland – Rai-Ahoy-Hardenberg
1 (20%) 1 vote