X-Mas SwingNight Boode Bathmen met Dj Con Nalez en Mc Shizzler in de Shotjesbar

Boode SwingNight

Op 23 december is de volgen de kerst editie van de SwingNight in Boode Bathmen.

In de november edities  waren  grandioos. Mc Shizzler en Dj Con Nalez veheugen zich nu alweer op de volgende Kerst dus..
De Swingnight in de shotjesbar wordt door ons weer  voorzien van de lekkerste moombahton, Reggeaton en RnB en een vleugje Kerst.
Het warmste plekje tijdes de Swingnight maar we hebben verkoeling van de lekkerste shots en de ventilatoren.

SwingNight info

Dance-classics, 80’s, 90’s en top 100
Drive-in shows draaien de hits vanaf de 80e jaren tot de hedendaagse muziek op deze avonden. Iedereen kan zich uitleven op vertrouwde rock-hits, soul, disco, funk, dance-classics en natuurlijk de huidige top 100 muziek, kortom een swingavond voor een breed publiek. Deze avonden worden op verschillende locaties gehouden. Doordat er voor iedereen volop dansruimte is, kun je lekker swingen, dansen, volledig uit je dak gaan of een leuk avondje uit hebben…

Boode’s Grote Zaal en Grand Cafe vormen het decor voor een swingende menigte die danst van ’s avonds 21.30 tot 02.00 uur. Je zult je verbazen hoeveel hits je nog steeds meteen mee kunt zingen! De minimumleeftijd voor het bezoeken van de Swingnight is 21 jaar en voor een entreebewijs betaal je 6 euro.

 

Tip!! Reserveer je tafel bel de dames

Dames-Boode-receptie
Tip! Maak van je avond Swingnight een complete avond uit. Combineer lekker dansen een diner in onze Brasserie! Eerst lekker eten en na afloop van het diner dans je zo de zaal in.
Reserveer hier je tafel

Relevante links:

Boode Bathmen
SwingNight
facebook Dj Con Nalez

 

X-Mas SwingNight Boode Bathmen met Dj Con Nalez en Mc Shizzler in de Shotjesbar
4.7 (93.33%) 30 votes